Messto

Vaativan valinta tekstiviestipalveluihin

Messto mahdollistaa kaksisuuntaisen mobiiliviestinnän. Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä suoraan Messton lisäpalveluihin tai rajapinnan kautta omiin järjestelmiin ja sovelluksiin. Messton lisäpalvelut mahdollistaa nopean käyttöönoton ja palvelukonseptien toimivuuden testaamisen omassa liiketoiminnassa ilman erillistä projektia omassa organisaatiossa tai integrointiprosessia omiin järjestelmiin.

Selainpohjainen palvelu

Messto on selainpohjainen palvelu ja käytettävissä kaikkialta. Tarvitset ainoastaan Internet-yhteyden ja tunnukset palveluun.

Rajapinta omille sovelluksille

Voit hyödyntää Messton ominaisuuksia omissa sovelluksissa- tai järjestelmissä HTTP-rajapinnan avulla. Lataa rajapintakuvaus tästä »

Lyhytnumeron ylläpito

Messto mahdollistaa yrityksen oman lyhytnumeon ylläpidon. Palveluun voidaan liittää olemassa oleva tai avata uusi avaimet käteen palveluna.

1- ja 2-suuntaiset palvelut

Messto mahdollistaa viestien välityksen palvelimesta puhelimeen ja/tai puhelimesta palvelimeen. Palvelut voivat olla tarvittaessa maksullisia viestin lähettäjälle.

Räätälöidyt tekstiviestisovellukset

Messto tarjoaa valmiita sovelluksia eri tarpeisiin. Sen lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa tarvittaessa räätälöidyn sovelluksen yrityksellesi.

Reaaliaikainen raportointi

Viestien perille meno on tärkeää. Messto tarjoaa hyvät työkalut reaaliaikaiseen viestiliikenteen seurantaan ja raportointiin.