Tärkeää tietoa kuluttajalle!

Mikäli puhelinlaskullasi on veloitus Kuulalaakerin nimellä, lue alla oleva huolellisesti.

Kuulalaakerilla ei ole kuluttajapalveluita

Kuulalaakeri tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan ainoastaan yrityksille, ei kuluttajille. Yritysasiakkaamme käyttävät palveluissaan Kuulalaakeri Oy:n nimiin rekisteröityjä palvelunumeroita omien maksullisten ja maksuttomien palvelujensa toteutuksessa. Mikäli puhelinlaskullasi on maksullisten tekstiviestipalveluiden kohdalla mainittu Kuulalaakeri tai Kuulalaakerin nimiin rekisteröity palvelunumero, olet käyttänyt yhden tai useamman yritysasiakkaamme maksullisia tekstiviestipalveluja. Epäselvissä tilanteissa pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä palvelun tarjonneen yrityksen asiakaspalveluun.

En muista kenen palveluita olen käyttänyt!

Ei hätää. Helpoin tapa on tarkistaa puhelimesi viestihistoriasta. Etsi viesti, jossa lähettäjä/vastaanottaja on puhelinlaskullasi oleva palvelunumero. Yleensä viestissä on maininta yrityksestä, jonka palvelua olet käyttänyt. Mikäli et löydä viestiä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään selvittämään asian. Täytä tämä lomake ja asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo, kenen palveluja olet käyttänyt.

Markkinointiviesteistä ei synny kuluja matkapuhelinlaskulle

Vastaanotetut markkinointiviestit eivät kasvata puhelinlaskuasi, vaikka operaattorisi asiakaspalvelu niin väittää. Mikäli et enää halua saada markkinointiviestejä sinulle lähettäneiltä yrityksiltä, voit estää ne lähettämällä MAKSUTTOMAN tekstiviestin asiakaspalveluumme. Lähetä viesti STOP numeroon 16350. Markkinointikieltopyyntö välitetään niille yrityksille, jotka ovat lähettäneet markkinointiviestejä. Huomioi, että Kuulalaakerille lähetetty markkinointikieltopyyntö vaikuttaa ainoastaan Kuulalaakerin asiakasyritysten markkinointiviesteihin.

Vastuullinen palveluntarjoaja

Kuulalaakeri on Digital Forum Finland ry:n jäsenyritys. Digital Forum Finland ry on vuonna 1990 perustettu elektronisten palveluiden tuottajien edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestö. Digital Forum Finlandin jäsenet edustavat sisällöntuotannon koko kirjoa perinteisistä puhelinpalveluista jatkuvasti monipuolistuviin mobiilipalveluihin ja internetiin. Toiminnassa ovat mukana myös teleoperaattorit ja laitevalmistajat. Digital Forum Finland ry:n jäsenyrityksenä Kuulalaakeri on sitoutunut noudattamaan hyvää puhelinpalvelutapaa ja alan eettistä normistoa.