Hyödynnä SMS-kertakäyttösalasanaa (One Time Password) vahvistaaksesi palveluidesi turvallisuutta. Yhdistämällä SMS-kertakäyttösalasanan (OTP) olemassa olevaan tunnistautumiseen luot palvelullesi kaksivaiheisen tunnistautumisen, jolla parannat palveluidesi suojaa merkittävästi.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA) on tehokas keino lisätä palveluiden turvallisuutta, ja SMS-kertakäyttösalasanat (OTP) ovat yksi kätevä tapa toteuttaa tämä. Kun yhdistät SMS-kertakäyttösalasanat olemassa olevaan tunnistautumiseen, luot vahvan suojan palvelullesi.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen perusperiaate on, että käyttäjän on annettava kaksi erilaista tunnistautumistapaa ennen kuin hän saa pääsyn tiettyyn palveluun tai tilille. Perinteinen salasana on yksi tekijä, ja toinen tekijä voi olla esimerkiksi SMS-kertakäyttösalasana.

Kun käyttäjä yrittää kirjautua sisään, hän syöttää ensin perinteisen salasanansa. Sen jälkeen palvelu lähettää käyttäjän puhelimeen SMS:llä kertakäyttösalasanan. Tämä salasana on voimassa vain lyhyen ajanjakson, yleensä muutaman minuutin, mikä tekee siitä turvallisen ja vaikeammin väärinkäytettävän.

Tämä kaksivaiheinen tunnistautuminen tarjoaa merkittävän suojan tilille, koska pelkän salasanan varastaminen ei riitä. Hyökkääjän olisi saatava myös fyysinen pääsy käyttäjän puhelimeen saadakseen kertakäyttösalasanan. Tämä tekee tilin hakkeroinnista huomattavasti vaikeampaa.

Palaa takaisin »